Over ons

Ontdek de magie van ‘Ik wil Kippenvel’, het evenementenbureau dat meer doet dan alleen je verwachtingen overtreffen. Ons handelsmerk? Unieke, op maat gemaakte evenementen die méér zijn dan momenten; het zijn kippenvelervaringen die blijven hangen.

Bij Ik wil Kippenvel staat standaard buiten spel. We dagen het alledaagse uit en transformeren het in iets buitengewoons. Of het nu een bedrijfsfeest, teambuilding of een onvergetelijke personeelsbijeenkomst betreft, onze toewijding kent geen klok. Wij leveren niet alleen creativiteit en gastvrijheid op topniveau; wij ademen deze.

Jorieke en Karen, de drijvende krachten achter dit avontuur, zijn de meesters van de verrassing en het onverwachte. Samen met ons uitgebreide netwerk van professionals zetten we concepten neer die de norm uitdagen. Van de perfecte locatie tot een zelfontworpen ervaring, wij maken het mogelijk.

Bij ons gaat het niet alleen om de grootse gala’s of bedrijfshallen vol vreugde. Elk evenement, groot of klein, intiem of uitbundig, is een podium voor onvergetelijke ervaringen. Met ‘Ik wil Kippenvel’ aan je zijde vertrekt iedereen met een glimlach én een verhaal.

Laten we samen een nieuwe definitie van succes schrijven. Jouw visie, ons canvas. Samen brengen we het tot leven.”

VOORGAANDE EDITIES

Creatieve communicatie en indrukwekkende events en incentives.

Contact

U bent op onze website gekomen en dat vinden we natuurlijk helemaal leuk! Sterker nog, wij maken ook graag persoonlijk met u kennis en als de klik er is, want dat is de belangrijkste component in onze toekomstige samenwerking, kijken wij graag wat wij voor u mogen en kunnen betekenen.

Ik wil graag meer weten
Deldensestraat 130 7471 KZ Goor

KVK: 61077755 Algemene voorwaarden