Military Crosscountry | De Wijnbar

Koop nu je tickets en verzeker je van een plek in DE WIJNBAR via info@ikwilkippenvel.nl, wij mailen u dan de tickets toe. 

Dit jaar kan jij met je vrienden en/of relaties een bezoek brengen aan DE WIJNBAR, gelegen op een unieke locatie in de crosscountry. Een plek waar je samen kan genieten van een goed glas wijn in mooi glaswerk en natuurlijk geserveerd door de leukste obers. Uiteraard ontbreekt een heerlijk bokbiertje niet.

 

Met uw relaties naar DE WIJNBAR.
Op 8 oktober wordt u tussen 10.00 en 10.30 uur in het strodorp ontvangen door onze gastvrouwen, waarna u samen met uw mensen door de cross loopt richting onze hospitality tent De Wijnbar. Hier wordt u ontvangen door Michelin chef kok Rik Jansma die u deze middag op culinaire wijze verrast. Zijn vrouw Tabitha, eveneens sommelier laat u proeven van de mooiste wijnen en bubbels.
Rond de klok van 16.00 uur is er muzikaal vermaak en om 18.00 uur is de dag ten einde.

Wij hebben een aantal pakketten samengesteld en indien gewenst kan er een pakket op maat gemaakt worden. We hebben maximaal plaats voor 150 mensen.
Geïnteresseerd? We maken graag een afspraak met u of u kunt contact opnemen via info@ikwilkippenvel.nl of bel naar 085 0406051

Wij vertalen uw DNA naar creatieve communicatie

en indrukwekkende evenementen en incentives

Contact

U bent op onze website gekomen en dat vinden we natuurlijk helemaal leuk! Sterker nog, wij maken ook graag persoonlijk met u kennis en als de klik er is, want dat is de belangrijkste component in onze toekomstige samenwerking, kijken wij graag wat wij voor u mogen en kunnen betekenen.

Ik wil graag meer weten
Deldensestraat 130 7471 KZ Goor

KVK: 61077755 Algemene voorwaarden