Military Crosscountry | De Wijnbar

Ook dit jaar zijn we er weer met DE WIJNBAR tijdens de Military Crosscountry

Kom jij 7 oktober ook gezellig een mooi (echt) glas wijn of een heerlijk bokbiertje drinken in De Wijnbar?  Een hospitality tent middenin de Military Crosscountry. Lekker aan de bar of laat je bedienen door een van onze medewerkers. Iedereen is van harte welkom zolang er ruimte genoeg is. En je kan gewoon betalen met de reguliere Military munten.

Wil je verzekerd zijn van een plek in DE WIJNBAR koop dan nu jouw entreekaart voor de Crosscountry  KLIK HIER

Early Birds betalen maar liefst € 40,00 voor een entreekaart  Military Crosscountry, zijn verzekerd van entree DE WIJNBAR en ontvangen 3 Military munten.

Met relaties naar DE WIJNBAR
Ook hebben we dit jaar weer speciale arrangementen voor bedrijven met hun relaties. Genieten van de cross, heerlijke wijnen, bokbiertjes en natuurlijk netwerken. Tussendoor word je op culinaire wijze verrast door chef kok Willem Dankers van restaurant Dorset.

Voor 2023 zijn deze arrangementen uitverkocht. Maar wilt u volgend jaar ook met uw relaties naar De Wijnbar?
We maken graag een afspraak met u of u kunt contact opnemen via info@ikwilkippenvel.nl of bel naar 085 0406051

Impressie

Wij vertalen uw DNA naar creatieve communicatie

en indrukwekkende evenementen en incentives

Contact

U bent op onze website gekomen en dat vinden we natuurlijk helemaal leuk! Sterker nog, wij maken ook graag persoonlijk met u kennis en als de klik er is, want dat is de belangrijkste component in onze toekomstige samenwerking, kijken wij graag wat wij voor u mogen en kunnen betekenen.

Ik wil graag meer weten
Deldensestraat 130 7471 KZ Goor

KVK: 61077755 Algemene voorwaarden