Cranberry Fields De Groene Poort

Zondag 8 december 2019 vond de 6e editie van Cranberry Fields plaats. Deze keer voor het eerst in De Groene Poort,  een prachtig natuurgebied met bossen, beken en landgoederen rondom Hertme, Borne en Zenderen. Een oase van groen en rust maar ook genoeg mogelijkheden voor culinaire uitspattingen. Het weer was wat wisselvallig dus besloten we de gasten een aantal keren op ludieke wijze van a naar b te brengen.

KIR diner x bar was deze dag het begin en eindpunt. Vanaf dit bekende restaurant in Borne wandelden de gasten via een mooie route naar het pop-up restaurant van Intenzo dat vandaag middenin de natuur gelegen was. Na overheerlijke ravioli met truffel, was de volgende stop Weleveld. Hier verraste Willem Dankers van Dorset de gasten  met een waar ‘smaakbommetje’. Na deze smaakexplosie bracht een Parijse bus de gasten naar het geheel vernieuwde restaurant Het Seminar. De volgende stop was Hertme’s Ambacht, die geschroeide gebakken coquilles met een groente van jus had bereid. Voordat men in Hertme was, vierden we samen alvast 75 jaar bevrijding. Langs de beek stond een heerlijk warm bevrijdingsbittertje klaar met een toefje slagroom.

De Parijse bus stond onze gasten bij Hertme’s Ambacht op te wachten om ze naar het laatste adres te brengen. Bij KIR diner x bar werd iedereen buiten verwelkomd werd met een lekker glaasje en dessert.

Cranberry Fields De Groene Poort …. een blijvertje!

Impressie

Wij vertalen uw DNA naar creatieve communicatie

en indrukwekkende evenementen en incentives

Contact

U bent op onze website gekomen en dat vinden we natuurlijk helemaal leuk! Sterker nog, wij maken ook graag persoonlijk met u kennis en als de klik er is, want dat is de belangrijkste component in onze toekomstige samenwerking, kijken wij graag wat wij voor u mogen en kunnen betekenen.

Ik wil graag meer weten
Deldensestraat 130 7471 KZ Goor

KVK: 61077755 Algemene voorwaarden