Evenementenlocatie

Nieuwe industriële evenemenentenlocatie in Twente.

Een lang gekoesterde droom want per 1 april 2023 gaan we onze eigen evenementenlocatie exploiteren in de Hof van Twente. De naam is niet moeilijk en makkelijk te onthouden: Kippenvel Evenementenlocatie.

Op de voormalige Twentse Stoomblekerij, gaan we starten met de verbouwing van een van de oude booghallen. Het unieke industriële karakter en de kenmerkende eigenschappen maken deze locatie bijzonder en bovenal multifunctioneel. Van een teambuilding activiteit tot congres. Van bedrijfsfeest tot productpresentatie. Van een intiem diner tot een zakelijke vergadering.

Altijd op maat want elke opdracht is voor ons uniek en krijgt onze onverdeelde aandacht in combinatie met een flinke dosis creativiteit en hospitality.

Wij zorgen ervoor dat iedereen met een glimlach naar huis gaat!

Contact

U bent op onze website gekomen en dat vinden we natuurlijk helemaal leuk! Sterker nog, wij maken ook graag persoonlijk met u kennis en als de klik er is, want dat is de belangrijkste component in onze toekomstige samenwerking, kijken wij graag wat wij voor u mogen en kunnen betekenen.

Ik wil graag meer weten
Deldensestraat 130 7471 KZ Goor

KVK: 61077755 Algemene voorwaarden