Cranberry Fields | Het Reggedal 2020

Het was zondagmiddag 12 juli heerlijk genieten in het Enters Reggedal! Tijdens deze culinaire wandeling wandelden onze gasten via een speciaal uitgestippelde route diverse restaurants en genoten zij maar liefst zes keer van een signature gerecht met een bijpassend glas wijn.

Op een mooie buitenlocatie aan de Regge stond restaurant ‘t Brodshoes met een lekker gerecht en een mooie rose, De Wijnmakers verwelkomden hen in hun eigen wijngaard met een bijzonder vegetarisch gerecht en hoe kan het ook anders een glas wijn uit eigen huis.

Daarnaast werd er  op een bijzonder plek middenin de natuur sushi bereid door Moshi Moshi met daarbij een bijpassend glas wijn van BergoVino. Bistro T-Bone en Het Middenplein verrasten de gasten eveneens met een mooi gerecht en een glas wijn en bij laatst genoemde werd de dag gezellig afgesloten met een dessert.

Impressie

Wij vertalen uw DNA naar creatieve communicatie

en indrukwekkende evenementen en incentives

Contact

U bent op onze website gekomen en dat vinden we natuurlijk helemaal leuk! Sterker nog, wij maken ook graag persoonlijk met u kennis en als de klik er is, want dat is de belangrijkste component in onze toekomstige samenwerking, kijken wij graag wat wij voor u mogen en kunnen betekenen.

Ik wil graag meer weten
Deldensestraat 130 7471 KZ Goor

KVK: 61077755 Algemene voorwaarden