Cranberry Fields | De Holterberg 2020

Een prachtige nazomerse dag in september!

Zondag 20 september werd er weer gezellig gewandeld, gegeten en gedronken op de Holterberg. Een heuvelachtig gebied, dat deel uitmaakt van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug omringt met prachtige heidevelden en vergezichten.

Tijdens deze culinaire wandeling bezocht men via een speciaal uitgestippelde route de diverse restaurants en heeft iedereen kunnen genieten van maar liefst zes keer van een signature gerecht met een bijpassend glas wijn!

Tijdens deze editie stond Moshi Moshi midden in de natuur en serveerde daar heerlijke sushi met daarbij een mooi glas rosé geschonken door BergoVino. Even verderop in de hei stond het team van Brood met Spelen,  die de gasten opwachtte met een heerlijke gerecht en een lekkere wijn.

Natuurlijk waren de locale restaurants Michelinster restaurant De Swarte Ruijter, Bistro de Holterberg, restaurant Hoog Holten en gasterij ’t Losse Hoes ook weer van de partij.

Onderstaand vindt u een impressie van deze mooie nazomerse dag in september.

 

Impressie

Wij vertalen uw DNA naar creatieve communicatie

en indrukwekkende evenementen en incentives

Contact

U bent op onze website gekomen en dat vinden we natuurlijk helemaal leuk! Sterker nog, wij maken ook graag persoonlijk met u kennis en als de klik er is, want dat is de belangrijkste component in onze toekomstige samenwerking, kijken wij graag wat wij voor u mogen en kunnen betekenen.

Ik wil graag meer weten
Deldensestraat 130 7471 KZ Goor

KVK: 61077755 Algemene voorwaarden