Cranberry Fields | Het Reggedal 2023

Zondagmiddag 8 mei, wederom een gezellige wandeling door het mooie Reggedal. Onze gasten werden ontvangen bij Bistro T-Bone waarna ze na een heerlijk eerste gerecht en glas wijn verder wandelden naar gasterij Het Middenplein. Vandaar uit werd de culinaire route vervolgd richting het Reggedal. Tussendoor nog een lekker broodje paling en door naar de volgende stop, restaurant Dorset. Een mooie lange, wit gedekte tafel op de vlonder over de Regge. Fantastisch aanblik en ook daar werden ze op culinaire wijze optimaal verrast!

De route werd vervolgd via het pad terug naar Enter waar tussendoor de Wijnmakers i.c.m. restaurant Vinck middenin de natuur natuurlijk een lekker glaasje uit eigen wijngaard schonken en een mooi gerecht uit hun eigen keuken. En dan naar de nieuwkomers, allereerst nog een mooi gerecht bij restaurant La Vida, een Argentijns, Mexicaans restaurant in hartje Enter en tot slot brasserie R-1854 voor een lekker dessert.

Voor een ieder die na deze heerlijke gerechten en wijnen nog even na wilde praten en borrelen was van harte welkom om gezellig te blijven zitten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven