Blog

8 juni 2023

Cranberry Fields | Het Reggedal 2023

Zondagmiddag 8 mei, wederom een gezellige wandeling door het mooie Reggedal. Onze gasten werden ontvangen bij Bistro T-Bone waarna ze na een heerlijk eerste gerecht en glas wijn verder wandelden naar gasterij Het Middenplein. Vandaar uit werd de culinaire route vervolgd richting het Reggedal. Tussendoor nog een lekker broodje paling en door naar de volgende stop, restaurant Dorset. Een mooie lange, wit gedekte tafel op de vlonder over de Regge. Fantastisch aanblik en ook daar werden ze op culinaire wijze optimaal verrast!

De route werd vervolgd via het pad terug naar Enter waar tussendoor de Wijnmakers i.c.m. restaurant Vinck middenin de natuur natuurlijk een lekker glaasje uit eigen wijngaard schonken en een mooi gerecht uit hun eigen keuken. En dan naar de nieuwkomers, allereerst nog een mooi gerecht bij restaurant La Vida, een Argentijns, Mexicaans restaurant in hartje Enter en tot slot brasserie R-1854 voor een lekker dessert.

Voor een ieder die na deze heerlijke gerechten en wijnen nog even na wilde praten en borrelen was van harte welkom om gezellig te blijven zitten.

30 december 2022

Incentive Leiden – Noordwijk

Opdrachtgever: S.V. Enter

Voor een grote club ondernemers, die een warm hart toedragen aan de voetbal, mochten we twee mooie dagen organiseren met o.a. een boottocht door de grachten van Leiden, een unieke beachparty op het strand van Noordwijk en een mooie fietstour door het Kennemerland.

30 november 2022

Kennis Event

Opdrachtgever: Dr. Nassau College

Voor Dr. Nassau College hebben we de loper uitgerold voor al haar 500 medewerkers. We mochten een inspirerende middag organiseren, van communicatieplan tot invulling van deze dag. “Tijd voor Connectie” werd het thema. Mensen konden zich inschrijven voor diverse uiteenlopende workshops. De dagvoorzitter sloot af met een mooie boodschap, gesproken recht uit zijn hart.

Contact

U bent op onze website gekomen en dat vinden we natuurlijk helemaal leuk! Sterker nog, wij maken ook graag persoonlijk met u kennis en als de klik er is, want dat is de belangrijkste component in onze toekomstige samenwerking, kijken wij graag wat wij voor u mogen en kunnen betekenen.

Ik wil graag meer weten
Deldensestraat 130 7471 KZ Goor

KVK: 61077755 Algemene voorwaarden