Over ik wil Kippenvel

Bij ik wil Kippenvel streven we er altijd naar om creativiteit en gastvrijheid samen te smelten tot een onvergetelijke ervaring. Wij zien onszelf niet zomaar als een evenementenbureau maar als een partner die ook het gehele communicatie traject naar aanloop van uw bedrijfsfeest of (corporate) evenenement aanvliegt. Wij ademen creativiteit en gastvrijheid op topniveau.

Wie wij zijn?  Jorieke Eertink, een gepassioneerde en gastvrije evenementenprofessional en Karen Bennink – Eijkelkamp, enthousiaste en creatieve evenementenorganisator.

Aangenaam. Samen zijn wij de drijvende krachten achter ik wil Kippenvel.

Onze missie

Samen streven we ernaar om van elk project, evenement of uitje een onvergetelijke ervaring te maken. Sinds 2023 exploiteren we ook onze eigen Kippenvel-evenementenlocatie, waar we onze visie van creativiteit en gastvrijheid tot leven brengen.

Onze magie

Wij zijn de meesters van de verrassing en het onverwachte. Samen met ons uitgebreide netwerk van professionals zetten we concepten neer die de norm uitdagen. Van de perfecte locatie tot een zelfontworpen ervaring, wij maken het mogelijk.

"Met creativiteit, precisie en een snufje humor maken we elk event magisch"

Kippenvel filosofie

Bij ons gaat het niet alleen om grootse gala’s of bedrijfshallen vol vreugde. Elk evenement, groot of klein, intiem of uitbundig, is een podium voor onvergetelijke ervaringen. Met ‘Ik wil kippenvel’ aan je zijde vertrekt iedereen met een glimlach én een verhaal.

Laten we samen een nieuwe definitie van succes schrijven. Jouw visie, ons canvas. Samen brengen we het tot leven.

Scroll naar boven