Onze Concepten

Tante Leentje heeft haar deuren gelukkig weer mogen openen!

Ik wil Kippenvel heeft in samenwerking met Vliegveld Twente dit pop-up restaurant in Hangar 10 op het terrein van de voormalige vliegbasis Twente neergezet. Een restaurant met 100 zitplaatsen, geheel ingericht in typische Amsterdamse sferen is het een echt avondje uit met ook nog eens elke avond live muziek. Vorig jaar in de maanden juli, augustus en september was het een groot succes en ook nu zijn weer volop van start gegaan. Wilt u dit zelf ook beleven? Op www.tanteleentje.nu vindt u meer informatie en kunt u reserveren.

Cranberry Fields | Zondag 5 september 2021

Zondag 5 september 2021 vindt de 11e editie van Cranberry Fields plaats, deze keer voor de tweede keer in het Reggedal. Een zondagmiddag heerlijk genieten! Tijdens deze culinaire wandeling wandelen onze gasten via een speciaal uitgestippelde route langs diverse restaurants en worden maar liefst zes keer verrast met een signature gerecht en een bijpassend glas wijn.

U start en eindigt deze keer bij de voor velen welbekende Bistro T-Bone. Jan en zijn team zullen zowel een mooi voorgerecht als dessert voor u bereiden. Tussendoor geniet u van verschillende restaurants uit Enter en uit de omgeving. Zowel op locatie als op de mooiste plekjes middenin de natuur.

Voor wie nog lekker een glaasje na wil drinken kan bij de T-Bone nagenieten onder het genot van een heerlijk glaasje. Reserveren kan vanaf 17 juli via www.cranberryfields.nl

VOORGAANDE EDITIES

Creatieve communicatie en indrukwekkende events en incentives.

Contact


0031 (0)85 040 60 51
info@ikwilkippenvel.nl

Deldensestraat 130
7471 KZ Goor

KVK: 61077755
Algemene voorwaarden