Onze Concepten

Ik wil Kippenvel is het evenementenbureau met de leukste naam in het hele land, al zeggen we zelf. Wij organiseren evenementen, van groot tot klein. We maken samen met onze klanten herinneringen en creëren kippenvelmomenten. 

Elk evenement is op maat. Het gezegde ‘dertien in dozijn’ kennen wij niet en voor ons is niets te gek. We zoeken naar de perfecte locatie die aansluit bij uw bedrijf en/of activiteit. En als we deze niet kunnen vinden, creëren we ‘m zelf. Net zoals we zelf onze eigen concepten in de markt zetten; omdat we best vaak goede ideeën hebben.

Elk bedrijfsfeest, incentive, teambuildling-activiteit, personeels- of kennisevent krijgt 24/7 onze onverdeelde aandacht in combinatie met een flinke dosis aan creativiteit en natuurlijk hospitality waar je u tegen zegt.

Hier wilt u naartoe met uw relaties!
Military Boekelo-Enschede behoort tot een van de grootste paardenevenementen van de wereld. Dat is ook de reden dat iedere internationale topruiter er in Boekelo bij wil zijn. Ieder jaar kent het startveld een aantal Olympisch medaillewinnaars en internationale kampioenen. De voornaamste redenen voor de wereldtop om naar Boekelo af te reizen zijn; het technisch hoogstaande parcours; ontworpen door Adrian Ditcham, de Oer Twentse gezellige informele sfeer en de kampioenschapsambiance met tienduizenden toeschouwers in de Crosscountry.

De Wijnbar Exclusief
Voor het eerst in de history van de Military Boekelo gaan we dit jaar op een unieke locatie tijdens de cross country DE WIJNBAR openen. Een plek waar u samen met relaties kan genieten van de mooiste wijnen. Michelin sterren kok Rik Jansma zorgt er deze dag voor dat het u aan niets zal ontbreken.

VOORGAANDE EDITIES

Creatieve communicatie en indrukwekkende events en incentives.

Contact

U bent op onze website gekomen en dat vinden we natuurlijk helemaal leuk! Sterker nog, wij maken ook graag persoonlijk met u kennis en als de klik er is, want dat is de belangrijkste component in onze toekomstige samenwerking, kijken wij graag wat wij voor u mogen en kunnen betekenen.

Ik wil graag meer weten
Deldensestraat 130 7471 KZ Goor

KVK: 61077755 Algemene voorwaarden