Netwerken

Businessclubs

We leven in een online wereld met betrekking tot ook het hedendaagse netwerken. Denk aan Linkedin, Facebook of Instagram. Ze bieden feitelijk alle mogelijkheden om te communiceren met collega-ondernemers of experts in een bepaald veld.

Een waarheid als een koe! Echter, wij zijn van mening dat face to face zeker zo belangrijk is, meerwaarde heeft. Elkaar regelmatig spreken, in de ogen kijken en investeren in relaties. De woorden geven, gunnen en met elkaar delen mogen tot ons motto gerekend worden. Daarom organiseren wij bijzondere bijeenkomsten op locatie waar inhoud, kennis in combinatie met de juiste ambiance centraal staan.

Een nieuw initiatief, uitsluitend toegankelijk voor decision makers binnen M&A, ontstaan vanuit de behoefte om te netwerken in een vaste en kwalitatieve setting, welke bereikt wordt door het verbinden van de juiste mensen en bedrijven.

Ik wil Kippenvel is medio 2015 gevraagd een concept te bedenken hoe dit netwerk op te zetten. Per 1 januari 2016 is Dealmakers een feit! Wij zijn verantwoordelijk voor de algehele organisatie en communicatie, als ook voor de invulling van de bijeenkomsten waar inhoud en ambiance elkaar versterken, dit van concept tot realisatie.

Voor meer informatie: www.dealmakers.nu

Ik wil Kippenvel is i.s.m. het bestuur verantwoordelijk voor de algehele organisatie en communicatie naar de leden van het Hofnetwerk, een netwerkclub voor ondernemers uit de Hof van Twente. Tevens draagt Ik wil Kippenvel zorg voor bijzondere evenementen voor diens leden.

Voor meer informatie zie www.hofnetwerk.nl

Culilinq is een culinaire business club die vier keer per jaar een bijzondere dag organiseert waar netwerken, gastronomie en een speciale locatie centraal staan.

Om de exclusiviteit te waarborgen is Culilinq uitsluitend toegankelijk voor ondernemers, directieleden, eigenaren en bestuurders uit de meest uiteenlopende branches. Door zijn exclusiviteit is Culilinq niet toegankelijk voor subkader management en ander personeel van de onderneming(en).

Contact


0031 (0)85 040 60 51
info@ikwilkippenvel.nl

Deldensestraat 130
7471 KZ Goor

KVK: 58755438
Algemene voorwaarden