(ver)BINDT

Kippenvel verbindt. Van uw medewerkers tot leden van business clubs.

Anserina

Het valt niet mee om werkgever te zijn in deze tijd. U wilt nieuwe mensen trekken (druk, druk, druk!) in een tijd waarin iedereen in dezelfde kleine vijver vist. Maar u wilt ook uw huidige medewerkers tevreden houden, want zij zorgen voor de goede sfeer en productiviteit. Kortom: u kunt wel wat Anserina gebruiken!

Anserina is een uniek concept van Ik wil Kippenvel, waarmee u bewijst dat uw bedrijf de moeite waard is op de arbeidsmarkt. U laat zien dat u geeft om uw werknemers door ze een aantal keren per jaar kleine geluksmomentjes te gunnen. Door ze positief te verrassen, bindt u ze nog meer aan uw bedrijf. Bovendien gaan er al snel mooie verhalen over uw bedrijf over de tong. Zo bereikt u ook potentiële nieuwe werknemers, die wel benieuwd zijn geworden naar de sfeer op uw werkvloer, waar ze zo veel leuks over gehoord hebben.

Welke geluksmomentjes we precies kiezen voor u, dat weten we nu nog niet. Maar we hebben ideeën genoeg. Als het maar past bij uw bedrijf en bij het moment. Een verrassing wordt het sowieso!

Business clubs

En zo beheren we ook een tweetal business clubs. Dealmakers is een businessclub waar we partijen op het gebied van M&A bij elkaar brengen en HOFnetwerk betreft een groep ondernemers. Deze mensen verbinden we d.m.v. bijzondere bijeenkomsten op mooie of ludieke locaties waar inhoud, kennis in combinatie met de juiste ambiance centraal staan.

 

Een nieuw initiatief, uitsluitend toegankelijk voor decision makers binnen M&A, ontstaan vanuit de behoefte om te netwerken in een vaste en kwalitatieve setting, welke bereikt wordt door het verbinden van de juiste mensen en bedrijven.

Ik wil Kippenvel is medio 2015 gevraagd een concept te bedenken hoe dit netwerk op te zetten. Per 1 januari 2016 is Dealmakers een feit! Wij zijn verantwoordelijk voor de algehele organisatie en communicatie, als ook voor de invulling van de bijeenkomsten waar inhoud en ambiance elkaar versterken, dit van concept tot realisatie.

Voor meer informatie: www.dealmakers.nu

Ik wil Kippenvel is i.s.m. het bestuur verantwoordelijk voor de algehele organisatie en communicatie naar de leden van het Hofnetwerk, een netwerkclub voor ondernemers uit de Hof van Twente. Tevens draagt Ik wil Kippenvel zorg voor bijzondere evenementen voor diens leden.

Voor meer informatie zie www.hofnetwerk.nl

Contact


0031 (0)85 040 60 51
info@ikwilkippenvel.nl

Deldensestraat 130
7471 KZ Goor

KVK: 58755438
Algemene voorwaarden