Kleintje Oktoberfest

Kleintje Oktoberfest mit Falsch und Verrückt!

Ontvangst tussen 18.15 en 18.45 uur.

Schlager, heerlijk eten en dansjes met vrienden en familie, dat zijn onze ingrediënten voor een gemütliche abend met Kippenvel. Op vrijdag 10 november halen wij de band Falsch und Verrückt en DJ Markus naar Goor en voor we ‘party machen’ trappen we af met een typisch Duits driegangenmenu. Alles met de magie van ons Kippenvel Evenementlocatie.

Ons Duits festivalschema

Falsch und Verrückt stond ook al op de Zwarte Cross en brengen op deze avond een adembenemende vertolking van de meest populaire schlagers. DJ Markus draait de fijnste ‘bomberhits’ uit Duitsland. Niet zo van de Duitse schlagers en kan je niet meelallen met ‘Festival der Liebe’ of ‘Scheiss Drauf’? Dan moet je alsnog van de partij zijn, want ook de Backstreet Boys, Golden Earring en Guns ’n Roses komen voorbij. Maar dan wel met een Duits sausje…

Zorg dat je dit niet mist

Bel jouw medefeestbeesten, reserveer de kaarten en zet het op de kalender. Reserveren zorgt voor zekerheid van een gezellige avond uit met de allerbeste, écht allerleukste schlagerband en een heerlijke maaltijd bestaande uit goulashsoep, schnitzel met de oren over het bord en Apfelstrüdel met vanille en slagroom. Kaarten zijn vijftig euro per persoon. Drankjes worden met munten afgerekend. Deze zijn ter plekke te koop of tegelijk met de kaarten te bestellen via deze link.

Er zijn helaas maar 250 plekken. Vol is vol, dus wacht niet te lang met reserveren.

Ticket + munten kopen, klik hier.

Duitse dresscode

Gemütlichkeit staat voorop. Daarom doen we niet aan kledingadvies. Wil je in dirndl, lederhosen of in jouw vrijetijdskleding komen? Prima. Geniet vooral van een gezellige avond uit.

Noch eine Letzte Runde:  23.30 uur.

Wij vertalen uw DNA naar creatieve communicatie

en indrukwekkende evenementen en incentives

Contact

U bent op onze website gekomen en dat vinden we natuurlijk helemaal leuk! Sterker nog, wij maken ook graag persoonlijk met u kennis en als de klik er is, want dat is de belangrijkste component in onze toekomstige samenwerking, kijken wij graag wat wij voor u mogen en kunnen betekenen.

Ik wil graag meer weten
Deldensestraat 130 7471 KZ Goor

KVK: 61077755 Algemene voorwaarden