Onze concepten

Tante Leentje komt terug in het voorjaar en we vieren 75 jaar vrijheid op 7 maart en… er komt natuurlijk nog veel meer!

Tante Leentje In samenwerking met Vliegveld Twenthe had pop-up restaurant Tante Leentje in de maanden juli, augustus en september haar thuis in Hangar 10 op het terrein van de voormalige vliegbasis. Alles was geheel ingericht volgens de RIVM richtlijnen. Met een restaurant met 100 zitplaatsen, geheel ingericht in typische Amsterdamse sferen was het een echt avondje uit met ook nog eens elke avond live muziek. Elke avond een uitverkocht restaurant dus dat proeft naar meer.

Geheel in feestelijke sferen opent (mits het mag en kan) dit voorjaar Tante Leentje nog 1 keer haar deuren. Voor meer informatie en/of het maken van een reservering, kunt u ons mailen via info@tanteleentje.nu.

Off the Radar culinaire wandeling | Cranberry Fields | Zondag 7 maart 2021

Wat geboren werd uit liefde voor de natuur, mooie wijnen en lekker eten, staat de 10e editie van de leukste wandeling, mede in het teken van 75 jaar vrijheid en hebben we gekozen voor een “verborgen parel” met een rijke historie. Dit voorjaar vindt er een speciale editie van Cranberry Fields plaats en wel op Vliegveld Twenthe. Wij nemen u mee op een culinaire reis over het oude militaire luchthaven terrein, tussen het groen en de industriële gebouwen en laten u kennis maken met de rijke historie van het terrein met zijn eigen bunkers, F-16 shelters en hangars.

Wandel letterlijk mee door de oude atoombunker om vervolgens op zes unieke locaties verrast te worden met een signature gerecht en bijpassend glas wijn. Verbaas u in de oude brandweerkazerne of in de voormalige werkplaats van de F16’s;  laat uw smaakpapillen zeker ook verblijden als u aankomt in de zweefvlieg hangar of bij een van de verscholen shelters.

Voor meer informatie of om uw kaarten te reserveren voor deze bijzondere wandeling, verwijzen wij u naar www.cranberryfields.nl

 

VOORGAANDE EDITIES

Creatieve communicatie en indrukwekkende events en incentives.

Contact


0031 (0)85 040 60 51
info@ikwilkippenvel.nl

Deldensestraat 130
7471 KZ Goor

KVK: 61077755
Algemene voorwaarden