Onze concepten

Tante Leentje komt terug in december en we vieren 75 jaar vrijheid in januari van komend jaar en… wij zin toe aan code Kippenvel!

De Kippenvelbox Wij hebben genoeg van code oranje en rood! Daarom tijd voor code Kippenvel want deze staat voor zorg, liefde, aandacht en waardering voor elkaar! Voor de een is december een feestmaand maar voor de ander juist de maand met veel donkere dagen.. Verras daarom jou vrienden, familie, buren of relaties met de Kippenvelbox. Heerlijke chocolade voor bij de koffie of juist veel hartigheden voor bij de borrel en laat weten dat je aan ze denkt. En steun tegelijkertijd hiermee ook nog eens de voedselbank!

Tante Leentje In samenwerking met Vliegveld Twenthe had pop-up restaurant Tante Leentje in de maanden juli, augustus en september haar thuis in Hangar 10 op het terrein van de voormalige vliegbasis. Alles was geheel ingericht volgens de RIVM richtlijnen. Met een restaurant met 100 zitplaatsen, geheel ingericht in typische Amsterdamse sferen was het een echt avondje uit met ook nog eens elke avond live muziek. Elke avond een uitverkocht restaurant dus dat proeft naar meer.

Geheel in feestelijke sferen opent (mits het mag en kan) in december nog 1 keer haar deuren. Voor meer informatie en/of het maken van een reservering, kunt u ons mailen via info@tanteleentje.nu of u kunt direct al uw tafel reserveren via www.tanteleentje.nu

Off the Radar culinaire wandeling | Cranberry Fields | Zondag 24 januari 2021

Wat geboren werd uit liefde voor de natuur, mooie wijnen en lekker eten, staat de 10e editie van de leukste wandeling, mede in het teken van 75 jaar vrijheid en hebben we gekozen voor een “verborgen parel” met een rijke historie. We beginnen het nieuwe jaar met een speciale editie van Cranberry Fields en wel op Vliegveld Twenthe met een “Off the radar culinaire wandeling”. Wij nemen u mee op een culinaire reis over het oude militaire luchthaven terrein, tussen het groen en de industriële gebouwen en laten u kennis maken met de rijke historie van het terrein met zijn eigen bunkers, F-16 shelters en hangars.

Wandel letterlijk mee door de oude atoombunker om vervolgens op zes unieke locaties verrast te worden met een signature gerecht en bijpassend glas wijn. Verbaas u in de oude brandweerkazerne of in de voormalige werkplaats van de F16’s;  laat uw smaakpapillen zeker ook verblijden als u aankomt in de zweefvlieg hangar of bij een van de verscholen shelters.

Voor meer informatie of om uw kaarten te reserveren voor deze bijzondere wandeling, verwijzen wij u naar www.cranberryfields.nl

 

VOORGAANDE EDITIES

Creatieve communicatie en indrukwekkende events en incentives.

Contact


0031 (0)85 040 60 51
info@ikwilkippenvel.nl

Deldensestraat 130
7471 KZ Goor

KVK: 61077755
Algemene voorwaarden