Teambuilding & Congres

Opdrachtgever: ETC Nederland BV

Een 2-daagse incentive voor het internationale management team van beursgenoteerd bedrijf ETC Nederland. Door corona heeft dit event bijna twee jaar op zich moeten wachten maar met een geslaagd resultaat. De groep werd in Amsterdam ontvangen waar men deel nam een een bijzonder teambuilding activiteit.┬áSamen met collega’s bouwde men in verschillende teams aan een levensgrote kettingreactie. Alles draait om samenwerking, vertrouwen, nieuwe contacten leggen en natuurlijk plezier maken!

’s avonds dineerde men al varende door de grachten van Amsterdam. De volgende dag stond in het teken van sustainability ‘Leading by Example’ met een geslaagd seminar.

We waren verantwoordelijk voor het gehele communicatie en creatieve concept als invulling van beide dagen en sprekers tijdens het seminar.

Impressie

Wij vertalen uw DNA naar creatieve communicatie

en indrukwekkende evenementen en incentives

Contact

U bent op onze website gekomen en dat vinden we natuurlijk helemaal leuk! Sterker nog, wij maken ook graag persoonlijk met u kennis en als de klik er is, want dat is de belangrijkste component in onze toekomstige samenwerking, kijken wij graag wat wij voor u mogen en kunnen betekenen.

Ik wil graag meer weten
Deldensestraat 130 7471 KZ Goor

KVK: 61077755 Algemene voorwaarden