De Groene Loper

VERBINDT UW MENSEN OP ORIGINELE WIJZE!

Vanaf 15 maart 2020 is alles wat normaal is in een keer anders. De wereld stond en staat op zijn kop. Covid heeft onze manier van samenwerken en interactie voor altijd veranderd. Online en hybride events lijken een oplossing te bieden voor de korte termijn. Meer dan ooit namelijk is er een behoefte om elkaar live te ontmoeten.  Ik wil Kippenvel speelt in op deze behoefte met De Groene Loper.

 

WAARDERING SPREEK JE UIT MET DE GROENE LOPER

Eindelijk elkaar weer live ontmoeten en het liefst ook maatschappelijk en verantwoord? Rol dan De Groene Loper uit! Waardering verpakt in een unieke wandeling waar u mensen (opnieuw) met elkaar verbindt en hen op mooie locaties, vaak middenin de natuur, verrast met culinaire hoogstandjes. Mensen spreken elkaar weer, hebben plezier en komen weer dichter bij elkaar.

VOEL HET BUITENGEVOEL

Een van de vaste ingrediënten van De Groene Loper is de natuur. Zowel fysiek als geest werken in de natuur effectiever. Wij gaan voor u op zoek naar een locatie, (natuur)gebied dat bij u past. Dit kan in de buurt van uw bedrijf zijn of een andere bijzondere locatie in Nederland. Wij stippelen een unieke route voor u uit met tussendoor culinaire stops, vaak midden in de natuur.

POWER UP YOUR PEOPLE. 

De Groene Loper is eveneens zeer geschikt om in te zetten als brainstorm voor uw MT, verkoopteam overleg of een andere geleding binnen uw bedrijf. In een inspirerende buitenomgeving stippelen wij een route voor u uit met diverse culinaire stops. Bij elke stop wisselt de samenstellingen in de groep, zodat u zorgt voor optimale groepsdynamiek. Het samen praten over de toekomst of een bepaald thema zorgt ervoor dat met de ongedwongenheid van een wandeling uw mensen samen kunnen zijn en tot de beste ideeën komen.

Wij vertalen uw DNA naar creatieve communicatie

en indrukwekkende evenementen en incentives

Contact


0031 (0)85 040 60 51
info@ikwilkippenvel.nl

Deldensestraat 130
7471 KZ Goor

KVK: 61077755
Algemene voorwaarden