De Groene Loper

Vanaf 15 maart 2020 was alles wat normaal is in een keer anders. De wereld stond en staat op zijn kop. Covid heeft onze manier van samenwerken en interactie voor altijd veranderd. Online en hybride events lijken een oplossing te bieden voor de korte termijn. Meer dan ooit namelijk was er een behoefte om elkaar live te ontmoeten.  Ik wil Kippenvel speelde in op deze behoefte met De Groene Loper. 

Een unieke wandeling in de natuur waar mensen op diverse plaatsen, vaak midden in de natuur verrast werden met  culinaire hoogstandjes.

POWER UP YOUR PEOPLE.  De Groene Loper is eveneens zeer geschikt om in te zetten als brainstorm voor uw MT, verkoopteam overleg of een andere geleding binnen uw bedrijf. Zo hebben we voor Also International in een inspirerende buitenomgeving een route uitgestippeld met diverse culinaire stops. Bij elke stop wisselde de samenstellingen in de groep, zodat we zorgen voor optimale groepsdynamiek. Het samen praten over de toekomst of een bepaald thema zorgde ervoor dat met de ongedwongenheid van een wandeling de mensen samen tot de beste ideeën kwamen.

Scroll naar boven