Kennis Event

Opdrachtgever: Stichting Carmelcollege

Voor Stichting Carmelcollege hebben we sinds 2019 mogen meedenken en werken aan hoe we de Carmel koers 2020-2025 kunnen vormgeven, thematisch kunnen aankleden en de volledige communicatie als ook events organiseren. In een 3-tal bijeenkomsten werd er door (oud-)leerlingen van Carmel onder leiding van het bureau Kessel & Smit uit Utrecht op verschillende locaties een dialoog gevoerd. Wat gaat er goed, moeten we veranderen of vooral zo laten. De oogst van deze bijeenkomsten werd in het daarop volgende jaar in een large scale intervention grootschalig overgedaan. Dit keer met ook de buitenwacht, lees bedrijfsleven, overheid, en basis- en vervolgonderwijs. Eveneens namen ouders, docenten deel aan leerling arena’s en world cafe’s. De input die uit al deze events komt, heeft Stichting Carmelcollege meegenomen in haar beleidsplan 2020-2025.

Wij waren verantwoordelijk voor het creatieve- en communicatieplan en algehele uitvoering. Een fantastische opdracht waar we met veel energie aan hebben mogen meewerken.

Impressie

Wij vertalen uw DNA naar creatieve communicatie

en indrukwekkende evenementen en incentives

Contact

U bent op onze website gekomen en dat vinden we natuurlijk helemaal leuk! Sterker nog, wij maken ook graag persoonlijk met u kennis en als de klik er is, want dat is de belangrijkste component in onze toekomstige samenwerking, kijken wij graag wat wij voor u mogen en kunnen betekenen.

Ik wil graag meer weten
Deldensestraat 130 7471 KZ Goor

KVK: 61077755 Algemene voorwaarden