CRANBERRY FIELDS

Kom samen met vrienden, medewerkers of relaties naar ‘De leukste wandeling van Nederland’. Een bijzonder concept waar we natuur en mensen met elkaar verbinden in combinatie met bijzonder eten en heerlijke wijnen. Maak kennis met de verschillende restaurants en de diverse mooie locaties midden in de natuur.

Wilt u meer informatie m.b.t. de bedrijfspakketten of wilt u op de hoogte gehouden worden van de komende edities, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Cranberry Fields De Holterberg

Zondag 19 april 2020 vindt voor de 6e keer Cranberry Fields op de Holterberg plaats. Wandel mee en geniet van deze culinaire wandeling op de Holterberg, een heuvelachtig gebied, dat deel uitmaakt van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Dit natuurgebied omvat veel heidevelden die worden afgewisseld door (naald)bossen.

Naast de op de Holterberg gelegen restaurants, Hoog Holten, Bistro de Holterberg, ‘t Losse Hoes en Michelinster restaurant nodigen wij ook een tweetal restaurants elders uit de regio uit. Wij creĆ«ren deze middag voor hen een pop-up restaurant zodat ook zij onze gasten optimaal kunnen verrassen.

Start kaartverkoop 8 februari.

Cranberry Fields Het Reggedal

Zondag 12 juli 2020 vindt voor de eerste keer Cranberry Fields in Enter plaats. Wandelen en genieten van deze leukste wandeling door het Enters Reggedal.

De deelnemende restaurants, Het Middenplein en Bistro T-Bone verrassen u in hun mooie restaurant, Restaurant t’ Brodshoes verwelkomd u op een mooie buitenlocatie aan de Regge en de Wijnmakers staan voor u klaar in hun eigen wijngaard Bi’j de Regge.

Zij laten u allen genieten van een mooi ‘signature’ gerecht en lekker glas wijn.

Start kaartverkoop 6 maart.

 

 

Contact


0031 (0)85 040 60 51
info@ikwilkippenvel.nl

Deldensestraat 130
7471 KZ Goor

KVK: 58755438
Algemene voorwaarden