CRANBERRY FIELDS

Kom samen met vrienden, medewerkers of relaties naar ‘De leukste wandeling van Nederland’. Een bijzonder concept waar we natuur en mensen met elkaar verbinden in combinatie met bijzonder eten en heerlijke wijnen. Maak kennis met de verschillende restaurants en de diverse mooie locaties midden in de natuur.

Wilt u meer informatie m.b.t. de bedrijfspakketten of wilt u op de hoogte gehouden worden van de komende edities, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bestel hier uw tickets voor zondag 8 december, De Groene Poort! 

Zondag 8 december vindt Cranberry Fields plaats in rondom Borne en Zenderen. Restaurants KIR Diner x Bar, restaurant Het Seminar, De Karmeliet, en Dorset op locatie zullen uw smaakpapillen deze zondag verrassen.

U wandelt in verschillende shifts naar de diverse binnen- en buitenlocaties waar u geniet van 5 keer een heerlijk ‘signature-gerechtje’ met een bijpassend glas wijn. We sluiten deze dag af met een dessert bij KIR Diner x Bar waar eveneens de afterparty plaats vindt.

Eind november ontvangt u de exacte aanvangstijd van uw groep (variërend tussen 11.30 en 12.30 uur).  Alle groepen starten bij KIR Diner x Bar, Prins Bernhardlaan 148 Borne.

Prijs per persoon € 69,50. (max. 200 deelnemers)

TICKETS

6e Editie Cranberry Fields op de Holterberg! 

Dit jaar hebben we het lustrum gevierd! Alweer 5 jaar genieten de deelnemers van deze culinaire wandeling op de Holterberg, een heuvelachtig gebied, dat deel uitmaakt van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Dit natuurgebied omvat veel heidevelden die worden afgewisseld door (naald)bossen. In april 2020 vindt de 6e editie plaats!

Naast de op de Holterberg gelegen restaurants, nodigen wij ook een aantal restaurants elders uit de regio uit. Wij creëren deze middag voor hen een pop-up restaurant zodat ook zij onze gasten optimaal kunnen verrassen. Binnenkort volgt de datum voor de 6e editie op De Holterberg. Dus blijf ons volgen op social media of via deze pagina.

Contact


0031 (0)85 040 60 51
info@ikwilkippenvel.nl

Deldensestraat 130
7471 KZ Goor

KVK: 58755438
Algemene voorwaarden