Van concept tot realisatie

Van concept tot realisatie

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van reclame en communicatie, is deze poot van Ik wil Kippenvel niet weg te denken. Uitwerken van een idee van de klant, samen sparren en een goede briefing opstellen. Hierbij, zoeken wij passende specialisten die voor de uitwerking zorgen, is de algehele projectleiding in handen van ons en stellen we ons kippenvel als eindresultaat ten doel.

XX-G-OPEN_PANTONE

XXLusive Golf Open is een nieuw initiatief van Ik wil Kippenvel. Met de vele golftoernooien die er zijn, hebben wij gemeend met dit nieuwe concept een bijzonder relatietool neer te zetten. Verbinden, sport en culinair zijn de sleutelwoorden. Voor meer informatie over dit concept kunt u contact opnemen met onze organisatie.

In samenwerking met BJVH hebben wij een strategisch communicatieplan ontwikkeld voor Boomkamp. De aftrap is een geheel nieuw en eigentijdse huisstijl. De overige communicatiemiddelen worden dit jaar verder uitgewerkt.

Een nieuw initiatief, uitsluitend toegankelijk voor decision makers binnen M&A, ontstaan vanuit de behoefte om te netwerken in een vaste en kwalitatieve setting, welke bereikt wordt door het verbinden van de juiste mensen en bedrijven.

Ik wil Kippenvel is medio 2015 gevraagd een concept te bedenken hoe dit netwerk op te zetten. Per 1 januari 2016 is Dealmakers een feit! Wij zijn verantwoordelijk voor de algehele organisatie en communicatie, als ook voor de invulling van de bijeenkomsten waar inhoud en ambiance elkaar versterken, dit van concept tot realisatie.

Voor meer informatie: www.dealmakers.nu

Cranberry Fields is de culinaire wandeling over de Holterberg. Een bijzonder concept waar we natuur en mensen met elkaar verbinden in combinatie met bijzonder eten en heerlijke wijnen. Elk jaar weer een andere route met unieke plekjes midden in de natuur.

Contact


0031 (0)85 040 60 51
info@ikwilkippenvel.nl

Deldensestraat 130
7471 KZ Goor

KVK: 58755438
Algemene voorwaarden