Onze werkwijze

Wij ontzorgen u!

Ondernemen en ondernemend zijn, zijn twee verschillende dingen. Een goede ondernemer heeft ondernemende mensen om zich heen nodig om ervoor te zorgen dat zaken goed geregeld en georganiseerd worden. Beiden zit nu eenmaal in ons DNA. Bloed gaat waar het niet kruipen kan. Doelen stellen, mensen enthousiasmeren en engageren. Wij ontzorgen u van a tot z. Nemen met alleen het beste genoegen. En ja, misschien net dat ene stapje meer!

U zoekt immers kippenvel-momenten … wij creëren ze graag. Overtroffen verwachtingen die resulteren in kippenvel. Bij u en natuurlijk uw doelgroep!
Noem het corporate emotie of noem het zakelijke menselijkheid. Wij gaan ervoor dus graag horen we van u op welk gebied wij voor uw organisatie aan kippenvel mogen werken

Onze werkwijze

Elke opdracht is voor ons uniek en een uitdaging om verwachtingen te overtreffen. Niet alleen van onze klant maar ook van onszelf. Geen aspect slaan we over, geen detail laten we onbenut. Na een gegronde voorbereidingsfase, volgt de conceptfase waarin we u schetsen wat wij voor ogen hebben. Na akkoord zullen we tot uitvoer overgaan van uw opdracht. Wij ontzorgen u van begin tot eind. Tijdens het evenement zijn wij altijd aanwezig op de achtergrond om te zorgen dat ook tijdens de dag of het event alles tot in detail klopt of daar waar nodig snel bijgestuurd kan worden.

Wij verkopen beleving

Wij hebben onze diensten opgedeeld in een viertal takken

Contact


0031 (0)85 040 60 51
info@ikwilkippenvel.nl

Deldensestraat 130
7471 KZ Goor

KVK: 58755438
Algemene voorwaarden